All Day All Night Champagnes verzorgt champagneproeverijen op maat en met veel enthousiasme. Zo wordt er naast de toelichting over de champagnes bijvoorbeeld smaakformulieren uitgedeeld, kan er gebruik worden gemaakt van speciale proefglazen enzovoorts.

Wanneer je een proeverij thuis, op kantoor of een andere locatie wilt organiseren kom ik dit graag voor je doen. Hierbij kan ik verschillende mogelijkheden aanbieden: op druifsoort, op gebied, op soort glas, op prijs of een combinatie hiervan.

Sinds december 2021 zijn de champagnes ook te koop bij Sophie’s delicatessen winkel – Lopikerstraat 30 te Schoonhoven. Wij organiseren samen proeverijen waarbij de combinatie van kaas en champagnes centraal staat.

Tevens kan ik je kennis laten maken met de diverse champagnes vanuit onze privé kelder (jong, oudere, met jaartal, verschillende samenstellingen qua druiven) en hoe dit met verschillende spijzen als vis, schaal-schelpdieren, groentes, vlees en kaas gecombineerd kan worden.
Hierbij werk ik samen met Restaurant De Burgemeester (1 Michelin ster) waarbij Sander Spruit en zijn brigade een volledig op de champagnes afgestemd menu koken. Wij dragen samen zorg voor een prachtige beleving. Dit kan uiteraard ook op een door jullie gewenste locatie plaats vinden.

Alle proeverijen worden qua samenstelling en prijs samen met jou afgestemd.
Wil je hiervoor een offerte ontvangen of nog extra informatie, neem direct contact met mij op via onderstaand formulier.

Contactformulier

© Copyright - All Day All Night Champagne